Nový text na blogu - Portské jako dárek!

Jak nakupovat - od výběru po dopravu

E-shop Portugalsko v láhvi si dává velmi záležet na vysoké kvalitě a férové ceně svých produktů i na informovanosti svých zákazníků, a proto Vám zde nabízíme podrobné informace o nákupu ve čtyřech částech - výběr zboží, jeho dostupnost, doprava a platba.

1) Výběr - Přehledné informace o všech variantách portského najdete v sekci O portském, pro podrobnější informace nebo pokud potřebujete poradit volejte 606380001.

2) Dostupnost - Na rozdíl od řady našich konkurentů, kteří často mají velmi omezený sortiment, nabízíme rozsáhlou škálu značek a druhů portského plus jiných speciálních portugalských vín. Kdybychom však tak velké množství lahví měli mít neustále na skladě, museli bychom mít výrazně vyšší ceny - a to nechceme! Rozhodli jsme se proto mít skladem pouze část nabídky, typicky ty nejprodávanější produkty, a ostatní pružně objednávat od našich portugalských dodavatelů s tím, že dle obliby u Vás, našich zákazníků, budeme na sklad postupně přidávat další položky. Zboží v Portu objednáváme každý pátek, v našem e-shopu pak objednané zboží přivítáme do deseti dnů a hned ho expedujeme k Vám. Můžete tedy předpokládat, že při zakoupení produktů na objednávku k Vám Vaše (nejen) portské víno dorazí v horizontu cca 14-21 dnů dle toho, v jaký den týdne provedete nákup. Za to Vám ovšem garantujeme férovou cenu a nejpestřejší výběr na trhu! V některých případech, zejména u exkluzivních lahví nebo vín z produkce malých producentů, musíme nejdříve ověřit dostupnost, což může dobu dodání o něco málo prodloužit - věřte však, že to stojí za to :-) 

3) Doprava - Věříme, že není nutné nabízet nekonečně velkou paletu dopravců, ale že je naopak lepší soustředit se na ty ověřené, s nimiž máme dobré zkušenosti. Máte proto u nás na výběr následující možnosti:

  • Česká pošta: Balík do Balíkovny - tradiční služba pro ty z Vás, kdo preferují Českou poštu a nevadí jim udělat si vyjížďku do nejbližší Balíkovny
  • Česká pošta: Balík do ruky - doručení až domů dle toho, jak bude Česká pošta stíhat
  • Messenger - o něco dražší možnost, ale společnost Messenger je specialistou na přepravu vína a na Vaše lahve bude dávat opravdu pozor, víno Vám navíc doručí do následujícího pracovního dne až domů
  • Výhodný dovoz (nad 1500 Kč zdarma) k Vám domů - vybrané lokality v Brně a okolí - jsme z Brna, a tak Vám víno rádi doručíme bleskově, ideálně do 24 hodin od objednávky :-) A při nákupu nad 1500,- Kč i zcela bezplatně!

4) Platba - Víme, že někteří zákazníci mají rádi tradiční metody placení a i my je nabízíme, ale chceme Vám to udělat příjemné a pohodlné a proto Vám také jednoduché a komfortní možnosti platby online. Celkem u nás můžete vybírat z pěti variant plateb: 

  • Online kartou - rychlé a jednoduché, detailní informace viz níže
  • Online převodem přes platební bránu - stejně rychlé a jednoduché, ale pokud dáváte přednost mít vše na svém účtu, podrobnosti níže
  • Online platba Apple Pay - další jednoduchá varianta, tentokrát pro všechny majitele přístrojů firmy Apple
  • Dobírkou - jestliže preferujete možnost platby až při převzetí zboží, jedno zda hotově či kartou, máte k disposici tento typ platby
  • Převodem - někdy trochu pomalejší cesta, ale pokud chcete platit přímo ze svého účtu, je zde pro Vás i tato varianta

Pro obyvatele města Brna máme velmi speciální nabídku!! Váš nákup Vám do druhého dne dovezeme k Vám domů zcela zdarma! Dovoz zdarma je možný u nákupu v hodnotě 1500,- Kč a více. 

Věříme, že tento souhrn Vám usnadní rozhodnutí, jak si vybrat co nejlépe. A mimochodem, balné samozřejmě neúčtujeme! Těšíme se na Vaše objednávky :-) 

 

DETAILNÍ INFORMACE O ONLINE PLATBÁCH

Online platby pro nás zajišťuje platební brána ComGate. Poskytovatel služby, společnost ComGate Payments, a.s., je licencovaná platební instituce působící pod dohledem České národní banky. Platby probíhající skrze platební bránu jsou plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány.

Platba kartou

Nejrychlejší způsob zaplacení online. Do rozhraní platební brány ComGate zadáte číslo karty, datum platnosti a CVC kód – tři čísla, která najdete v podpisovém proužku na zadní straně karty. Vše je zabezpečeno standardem 3D Secure, a tak budete nejspíš požádáni o zadání číselného kódu, který obdržíte SMSkou od své banky.

platební loga patička web světlé
 
Platba bankovním převodem
 
Okamžitá platba prostřednictvím internetového bankovnictví. Platební brána ComGate vás přesměruje do vašeho internetového bankovnictví, kam se přihlásíte jako obvykle a zde potvrdíte už připravený platební příkaz. 
Po dokončení platby budete přesměrováni zpět do obchodu. Platba je potvrzena okamžitě, budeme bez odkladu pokračovat v realizaci objednávky.

Kontakty

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267

 
NajduZboží.cz