Nový text na blogu - Portské jako dárek!

Portské víno jako dárek

Samozřejmě! Určitě už jste se dostali do situace, kdy někdo z Vaší rodiny či přátel slavil kulaté výročí nebo třeba výročí svatby a Vy jste marně přemýšleli, co neobvyklého vybrat jako dárek, který nejen potěší, ale také zahřeje (nejen) u srdce – a právě portské je pro takovou příležitost ideální! Pokud chcete své blízké potěšit a zaujmout, máme pro Vás řadu skvělých tipů. A protože máme rok končící dvojkou, vybrali jsme z naší nabídky ta portská vína, která vznikla právě v „dvojkovém“ roce

Začněme portským prestižní značky Krohn ročníku 2002, který je neobvyklý vzhledem k atypickému počasí, jež toho roku v údolí řeky Douro panovalo. Avšak právě toto počasí vínům z tohoto ročníku dodává mimořádné vlastnosti!

Chcete-li víno starší, posuneme se o deset let – a máme pro Vás portské z rodinného vinařství Dalva ročníku 1992, jež v sobě snoubí vinařský um producentské rodiny a mimořádnou vyzrálost. A pokud byste snad toto portské nechtěli otevřít hned, lze ho bez problémů skladovat až deset dalších let.

Ze stejného vinařství Vám můžeme nabídnout i víno o dalších deset let starší – portské Dalva ročníku 1982 patří již ke značně vzácným vínům, nicméně navzdory tomu se může pochlubit i příjemnou cenou. Zajímavé je rovněž i na pohled, neboť ho dodáváme v charakteristickém dřevěném boxu se stylizovaným podpisem zakladatele tohoto vinařství.

Zatímco portská vína stará až 40 let jsou sice vzácná, ale přesto dostupná, vína ještě starší již často bývají zcela unikátní. Co když tedy někdo z Vaší rodiny či přátel slaví padesátiny? Máme co nabídnout! Portské tradiční značky Dow’s ročníku 1972 je právě takovým unikátem, který jen tak neseženete, ovšem u nás ano ????Do lahví bylo plněno roku 1988, takže se v něm propojuje zrání v sudech s dalším dozráváním v láhvi, které vínu dává jedinečné chuťové vlastnosti.

Ale ještě jsme neskončili! Ano, dokážeme Vám totiž nabídnout i portské víno staré rovných 60 let – v naší nabídce najdete portské víno malé, ale vynikající značky Barão de Vilar ročník 1962! Jedná se o zcela ojedinělé víno mimořádné kvality, které více než 50 let zrálo v dubových sudech a které je již mimořádně obtížné sehnat. Takovým dárkem zcela jistě nesmírně potěšíte, protože prakticky nikdo jiný jen nedostane ????

Všechna tato portská vína máme v našem e-shopu okamžitě k disposici, nicméně pokud potřebujete portské k jinému kulatému (nebo i půlkulatému ????) výročí, dokážeme pomoci i Vám. Na vyžádání Vám zajistíme i portské třeba z roku 1952, přímo u nás pak můžete zakoupit i ročníky 2007 a 1997. Portské jako dárek prostě nikdy nezklame a my Vám s jeho výběrem rádi pomůžeme.

NajduZboží.cz